На вихідних львівський аеропорт прийматиме Lviv Fashion Week

2176 0
На вихідних, 28-29 березня, вже вдруге, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького перетвориться на осередок моди і прийматиме ХV-й Lviv Fashion Week. Нові колекції одягу, сучасні віяння стилю, талановиті дизайнери, моделі та непересічні гості наповнять стіни Терміналу А особливою атмосферою свята та краси.

Як повідомляють організатори заходу, ХV-й Lviv Fashion Week спрямований на підтримку українських дизайнерів, нових якісних ідей та проектів. Незважаючи на  непрості політичні та економічні умови і ведення військових дій на території України, організатори  спільно з керівництвом Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прийняли рішення проводити Тиждень моди, не залишаючись осторонь загальної ситуації та долучаючись до проекту благодійного фонду «Я не один», спрямованого на допомогу пораненим українським військовим.

Голова правління ЛОГО «Львівські сезони моди» Петро Нестеренко-Ланько каже, аеропорт є хорошою локацією для цієї події: «Унікальне місце розташування та сучасна розвинена інфраструктура нового Терміналу А дозволяє нам проводити Lviv Fashion Week у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на якісно-високому рівні».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!