На вихідних до Львова з’їдуться понад 2 тисячі пластунів

1919 0
13-14 лютого українські пластуни проведуть у Львові пластовий фестиваль. На дводенний захід до Центру дитячої та юнацької творчості Львова приїде понад 2 тисячі дітей з різних куточків України.

Під час конкурсів пластуни представлять свої творчі здібності. У програмі фестивалю – театральні вистави, конкурс акустичної пісні, виставка інсталяцій, кібер-турнір, змагання фотографів, а також конкурс «Міс та містер Дня пластуна». У змаганнях візьме участь 84 команди з 23 міст України.

Кожен «День Пластуна» має власне гасло, цього року воно звучить: «Супергерой є у кожному».

«Пластуни не тільки переживають за ситуацію в країні, а є активними учасниками змін. Таким гаслом ми заохочуємо молодих пластунів до творення великих та неординарних справ для нашої країни», – розповів комендант «Дня пластуна 2016» Ярема Дух.

Фестиваль триватиме 13-14 лютого в центрі творчості «Погулянка».

Довідка. «День пластуна» – найбільша щорічна пластова акція в Україні. Фестиваль організовується на волонтерських засадах з 1992 року. Цьогорічний «День Пластуна» стане двадцять першим.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!