На вихідних Львів прийматиме змагання з автоперегонів. Де подивитися?

2241 0
У суботу та неділю, 31 жовтня та 1 листопада, на території міста Львова, Сколівського та Миколаївського районів Львівщини відбудеться VІ етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «7 Львівський стандарт» та ІV етап чемпіонату України з авторалі «ХІІІ Ралі Галіція». Про це інформують у прес-службі ЛОДА.

Організатори автомобільних змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони. Також уболівальники матимуть можливість зблизька оглянути ралійну техніку та поспостерігати за напруженою боротьбою екіпажів.

Зокрема, 30 жовтня розпочнуться змагання «7 Львівський стандарт» на трасі с. Климець – Верецький перевал (Сколівський район, кордон із Закарпатською областю). У цих перегонах очікується участь близько 40 екіпажів. Нагородження переможців відбудеться о 19:00 год. на Верецькому перевалі.

Читайте також: Львів автоспортивний - понад 100 років на швидкості

і31 жовтня з 17:00 год. відбудеться церемонія відкриття гірських автоперегонів та презентаційні проїзди ралійних екіпажів на території «ТВК Південний» (м. Львів, вул. Щирецька, 36). Вхід вільний.

Ралійні змагання «ХІІІ Ралі «Галіція» розпочнуться 1 листопада з 10:00 год. на трасі с. Красів – м. Новий Розділ – с. Тростянець – с. Бродки (Миколаївський район). Учасниками заїздів стануть понад 50 екіпажів. Переможців нагороджуватимуть о 19:00 год. в с. Лубʼяне Миколаївського району.

Читайте також: Львів'яни та їх транспорт: американізована Волга

Зазначимо, що організаторами цих змагань є Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб, під егідою Міністерства молоді та спорту України та сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Сколівської та Миколаївської райдержадміністрацій.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!