Водний туризм для львів'ян на вихідних. Як долучитись?

2302 0
У суботу та неділю, 23-24 травня, турклуб «Манівці» підготував для львів’ян тренування на каяках під керівництвом Тараса «Горобця» Білошицького та завершальні етапи змагань зі скелелазіння та водного туризму для початківців. Організатори обіцяють багато адреналіну і позитивних емоцій.
фото: manivci.org

фото: manivci.org

У суботу, із 12:00 до 14:00 відбудутся тренування на каяках. Для учасників обов’язкова наявність змінного одягу і взуття. Участь у тренуванні безкоштовна. Вік учасників тренування – від 10 років. Також на катання на каяках і катамаранах можуть приходити дітки віком від 5 років

У суботу, 23 травня, та неділю, 24 травня, з 12:00 до 14:00 відбудуться завершальні етапи програми «Зі скель на воду» – змагань зі скелелазіння та водного туризму для початківців віком 10-16 років. У змаганнях та сплаві також візьмуть участь діти зі Східної України та Криму.

Деталі – за посиланням.

Опубліквала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!