На вихідних між Києвом та Львовом пустять додатковий потяг

1976 0
На останню неділю літа, 30 серпня, в Укрзалізниці вирішили пустити додатковий потяг з Києва до Львова та у зворотному напрямку.

Так, поїзд № 291 із Києва вирушить у рейс 30 серпня о 8:14 та прибуде на кінцеву станцію того ж дня о 16:30. Зі Львова поїзд № 292 відправиться того ж дня о 13:35 та прибуде до столиці 30 серпня о 21:39. Поїзд зупинятиметься у Коростені, Новоград-Волинському, Шепетівці. У продажу є місця у плацкартних, купейних та вагонах класу люкс, загалом у складі поїзда курсуватимуть 18 вагонів, – інформує офіційний сайт Укрзалізниці.

Окрім додаткового поїзда, для подорожі з Києва до міста Лева можна обрати поїзди № 141, № 91 Київ – Львів, № 49 Київ – Трускавець, а також швидкісні поїзди Інтерсіті+ № 741 Дарниця, Київ – Трускавець та № 743  Дарниця, Київ – Львів.

Квитки на додаткові поїзди та додаткові рейси поїздів можна придбати в залізничних касах і через онлайн-сервіс резервування та придбання проїзних документів.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!