На вихідних на Львівщині сталося 90 аварій

1384 0
14 з цих ДТП були з потерпілими.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

На автошляхах Львівщини 18-19 серпня сталися 90 дорожньо-транспортних пригод, з яких 32 – у Львові, а 58 – в області. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Львівській області.

14 з цих аварій були з потерпілими. У ДТП загинули пішохід та пасажир, тілесні ушкодження отримали 25 осіб: 11 водіїв,11 пасажирів, 2 пішоходи і велосипедист.

За наслідками інших ДТП складено 76 адміністративних протоколів за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху). Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 340 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте також: Автобус зі Львова, що перекинувся в Польщі, перевищив допустиму швидкість

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!