Політична реклама

На вихідних низка музеїв Львова безкоштовно запрошує сім'ї з дітьми

1486 0
Цього тижня 9 музеїв запрошують львів'ян з сім'ями на безкоштовні екскурсії та майстер-класи. Це відбувається в межах міського проекту «На вихідні з сім’єю у музей».

Проект «На вихідні з сім’єю у музей» розпочався 1 червня 2014 року і триватиме до 28 грудня 2014 року. Зараз участь у проекті беруть 23 музеї Львова.

Цього тижня, інформує пре-служба Львівської міськради, в проекті беруть участь такі музеї:

·               Львівський музей історії релігії (пл. Музейна, 1). У п’ятницю, 20 червня,  у музеї пропонується безкоштовний вхід для дітей.

·               Художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського. Філія Національного музею імені Андрея Шептицького. (м. Львів, вул. Листопадового Чину, 11). У четвер, 19 червня, на 16:00 та у неділю, 22 червня, на 15:00 запрошуються сім’ї з дітьми  на безкоштовний майстер-клас «Мистецтво кольорової аплікації» (зі собою прохання  мати кольоровий папір та ножиці).

·               Музей-кімната Тараса Григоровича Шевченка (м. Львів, вул. Коперника, 15). У п’ятницю, 20 червня, музей пропонує  безкоштовний вхід для школярів.

·               Музей-кімната «Слідами галицьких євреїв» (м. Львів, вул. Котляревського, 30). У неділю, 22 червня, об 11:00 год. у музеї проводитимуться безкоштовні  екскурсії для батьків з дітьми.

·               Музей етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України (м. Львів, проспект Свободи, 15). У неділю, 22 червня, з 11:00 до 12:00 для сімей з дітьми пропонується безкоштовне відвідування музею.

·               Музей-заповідник «Личаківське кладовище» (м. Львів, вул. Мечникова, 33). У неділю, 22 червня, на 12:00 год. для дітей  та їх батьків проводитиметься тематична екскурсія. (Група дітей не більше 50 чол.).

·               Музей вишитих ікон та образів о. д-ра Дмитра Блажейовського.(м. Львів, вул. Чорновола, 2а). У неділю, 22 червня, у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії для сімей, а також практикується катехитичні заняття учнів при церковних громадах або недільні школи.

·               Національний музей-меморіал пам'яті жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» (м. Львів, вул. С. Бандери, 1). У неділю, 22 червня, у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії. Вікова категорія - від 12 років.

·               Музей народної архітектури та побуту (м. Львів. вул. Чернеча Гора, 1) У суботу та неділю у школі с. Бусовисько проводитиметься безкоштовний майстер-клас «Лялька мотанка» та «Навики бісероплетіння», майстер-клас з ковальства. У хату Синевирська Поляна запрошуються батьки з дітьми на демонстрацію традиційної випічки хлібу та пташок. Максимальна кількість учасників – 15 осіб.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!