На вихідних Ощадбанк не прийматиме платежі

2833 0
Ощадбанк переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку, через що на вихідних всі відділення банку працюватимуть лише в режимі консультацій.
фото: expres.ua

фото: expres.ua

Режим роботи відділень буде змінено в суботу 16 грудня та неділю 17 грудня. На вихідних відділення Ощадбанку працюватимуть лише в режимі консультацій. Про це повідомляє прес-служба банку.

При цьому, комунальні та всі інші платежі (за виключенням платежів за кредитом) клієнти зможуть провести в ІПТ та додатку «Ощад 24/7».

Читайте також: Ощадбанк запровадив технологію 3D secure для захисту платежів в інтернеті

Окрім того, в банку заздалегідь попереджають клієнтів про зміну номерів рахунків, про що кожного клієнта буде повідомлено окремо.

«У вказаний період 16-17 грудня 2017 операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень. Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі. Можливе часткове обмеження лише функціоналу онлайн-сервісів "Ощад 24/7" у частині перегляду залишків по поточних, кредитних та депозитних рахунках та проведення операцій з ними», — додають в прес-службі банку.

Читайте також: Українців застерігають від нового банківського шахрайства

Також в банку рекомендують клієнтам запланувати проведення необхідних платежів чи переказів до 15 грудня (включно). З 18 грудня (понеділок) всі відділення Ощадбанку та система «Ощад 24/7» будуть працювати в стандартному режимі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!