У Києві відбудеться безкоштовний тренінг з надання першої допомоги тваринам

1207 0
Взяти у ньому участь можуть всі охочі.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У неділю, 14 серпня, об 11.00 в тимчасовому притулку для тварин «Виставковий центр» відбудеться тренінг із теми «Надання першої допомоги тваринам». Фахівці комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» навчать всіх охочих надавати першу допомогу тваринам, які потрапили в біду. Про це повідомляють у КМДА. 

«Дату проведення майстер-класу 14 серпня обрано не випадково, адже кожної другої неділі серпня в Україні відзначають День працівників ветеринарної медицини. Тому саме в цей день ми вирішили провести такий актуальний нині і потрібний тренінг. Без перебільшення, подібні знання можуть врятувати життя чотирилапим», –  пояснює в.о. директора КП Наталія Мазур.

Читайте також: У Києві планують створити новий ландшафтний заказник 

Тренінг безкоштовний, взяти в ньому участь можуть всі охочі. Можна взяти з собою домашнього улюбленця. Після тренінгу учасники зможуть отримати безкоштовну консультацію ветеринара щодо догляду за тваринами, вакцинації та інших питань, пов’язаних із здоров’ям улюбленця.

Місце проведення: вулиця Академіка Глушкова, 1, 16-ий павільйон, тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр».

Нагадаємо, у Києві закликають взяти тварин з тимчасового притулку, які потрапили туди через війну. Притулок створений спільними зусиллями волонтерських організацій та міських служб. Він знаходиться на території Національного комплексу «Експоцентр Україна». Частину з собак та котів, що там знаходиться, привезли з Київської області: Ірпеня, Бородянки, Гостомеля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!