На вихідних у Львові – мороз та ожеледиця

1885 0
Цими вихідними, 29-30 листопада, на дорогах Львова очікується ожеледиця. Вдень – до 5 градусів морозу, вночі – до 11 градусів морозу.
Фото: meteoprog.ua

Фото: meteoprog.ua

Завтра, 29 листопада, спостерігатимемо хмарну погоду з проясненнями та без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 6 – 8º морозу, вдень 1 – 3º морозу.

Прогноз погоди на найближчі дні:

30 листопада: хмарна погода з проясненнями. Місцями невеликий сніг. Вночі та вранці в горах туман. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 5 – 10º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

1 грудня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг. Вночі та вранці в горах туман. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11º морозу, вдень 0 – 5º морозу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!