Політична реклама

На вихідних у Львові евакуатори працюють у посиленому режимі

891 0
У вихідні дні у Львові евакуатори працюють у посиленому режимі – по 2 машини з 07:00 год. до 18:00 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на заступника директора ЛКП «Львівелектротранс» Василя Поліщука.

Відтак у суботу та неділю з центральної частини Львова було евакуйовано 15 автомобілів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху. 

«11 автомобілів евакуювали у суботу. У неділю – чотири машини, що були припарковані поблизу пам’ятника Данилу Галицькому. Власне, там було багато машин. Але щойно приїхали евакуатори – водії миттєво від’їжджали. Попри те, що у неділю центральна частина міста закрита для руху транспорту, водії все ж знаходять способи припаркувати тут машини. Тому ми і надалі працюватимемо у вихідні дні у посиленому режимі»,  - зазначив він.

Як додав Василь Поліщук, у будні дні евакуатори працюють з 07:00 год. до 20:00 год., щодня  в середньому евакуйовують 20-25 автомобілів.
Нагадаємо, роботу евакуаторів відновлено з липня. Вони переміщують автомобілі, які порушують ПДР, на штрафмайданчики. Машини доставляють на майданчик на вулиці Городоцькій, 185. Водії, які хочуть забрати своє авто, повинні відшкодувати вартість його переміщення — приблизно 290 грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!