На вихідних у Львові гратимуть у петанк. Як взяти участь?

4835 0
19-20 вересня у місті відбудеться Відкритий кубок Львова з петанку. Змагання проходитимуть на майданчику в парку «На валах» біля Порохової вежі. Львів’ян запрошують до участі.
Фото: adrenaline.in.ua, sites.google.com, voevodyno.com, petanque.lviv.ua

Фото: adrenaline.in.ua, sites.google.com, voevodyno.com, petanque.lviv.ua

Відкритість турніру полягає у тому, що участь в ньому зможуть взяти усі бажаючі: як львів'яни, так і гравці з інших міст.

Самі ж організатори переконують, що якщо хтось бажає взяти участь, але не вміє, не знає правил і не має необхідного приладдя, то можна зателефонувати на номер (098) 678-79-33 і домовитися з організаторами.

Серед учасників очікуються чемпіони України, гравці збірної України, які через тиждень поїдуть у Болгарію на чемпіонат Європи, а також учасники із Харкова, Києва, Ужгорода, Тернополя, Ніжина, Золочева, Ковеля та Мукачева.

Програма заходу:

19 вересня, субота. Індивідуальний турнір
9:00 – Реєстрація, відкриття;
10:00 – початок змагань
Для участі потрібно зареєструватись (реєстраційний внесок 30 грн.)

20 вересня, неділя. Командний турнір – триплети (по три в команді)
8:30 – Реєстрація
9:00 – Початок
(реєстраційний внесок 30 грн /гравець.)

Детальніше з правилами турніру та самої гра можна ознайомитися на сайті Lviv Petanque Club

Довідка

У Львові в петанк грають з 2012 року. Петанк – це різновид боулзу, який полягає в: стоячи у середині кола (обома ногами торкаючись землі), кинути порожнисті металеві кулі якомога ближче до кошонета – маленької дерев'яної кулі. Змагання з цього виду спорту відбуваються на жорсткому ґрунті або гравії, але можна також грати на траві чи піску.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!