На вихідних у Львові громадський транспорт курсуватиме зі змінами

3919 0
У зв’язку з репетиціями та проведенням «Маршу захисників України», 3, 4 та 6 грудня громадський транспорт курсуватиме за зміненим маршрутом.
фото: lvivpost.net

фото: lvivpost.net

6 грудня у Львові відбудеться «Марш захисників України»,  присвячений 25-ій річниці Збройних Сил. Завтра, 3 грудня, і в неділю, 4 грудня, триватиме підготовка і репетиція заходу. Відтак, ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи,  курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Також водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг.

Читайте також: 8 автобусів у Львові курсуватимуть за новими маршрутами. Перелік

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи:

3 грудня – з 19:00 до 22:00 год., 4 грудня – з 9:30 до 13:00 год.  та 6 грудня – з 9:30 до 13:00 год. У ці години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод. Водночас, частково буде ускладнений рух на вулиці Дорошенка.

Читайте також: У Львові з’явиться нова дорога між Стрийською і Козельницькою

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!