Політична реклама

На вихідних у Львові «LVIV TATTOO FEST – 2011»

1021 0
21- 23 жовтн у Львові відбудеться 2-й Міжнародний фестиваль мистецтва натільного живопису «LVIV TATTOO FEST – 2011», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Протягом трьох днів у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) понад 30 майстрів з України, Італії, Німеччини, Росії, Польщі та Білорусі представлятимуть свою майстерність для відвідувачів фестивалю.

Так, на фестивалі будуть проводитись конкурси робіт майстрів боді-атру та тату у більш ніж 10 номінаціях.

Також вдруге на території України відбудеться змагання у 3-х часовій дуелі «TATTOO BATL» на виконання найкращого татуювання, де візьмуть участь представники з різних держав.

Також на фестивалі заплановані концерти та танцмайданчики.

Окрім мистецького спрямування, фестиваль має і благодійну основу. Тут відбуватиметься збір коштів на пересувний мамограф, аналогічного якого немає в Україні.

Він буде проводити огляд жінок у віддалених районах Львівщини для попередження та виявлення захворювання раку молочної залози. Кошти збиратиме громадська організація «Незабутня Квітка». Загальна сума, яку необхідно зібрати для купівлі мамографа, – 7 млн грн.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!