У Львові відбудеться фермерський ярмарок: де та коли?

5278 0
Упродовж 6-9 травня у Львові, на площі перед палацом Мистецтв (вул. Коперника, 17), відбудеться ярмарок фермерської продукції – «Добрі Традиції Галичини». Захід організовують задля популяризації та підтримки місцевих виробників, – повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Фото: lvivontheplate.com.ua

Фото: lvivontheplate.com.ua

Відвідувачі ярмарку зможуть скуштувати та придбати найрізноманітніші страви та продукти. Зокрема ковбаси, закрутки, бринзу та інші сири, м’ясо і молоко, меди та варення, випічку та хліб, банош та бограч, а також органічну продукцію з сої від виробників.

Читайте також: Уроки галицької кухні: про смаки мультикультурного Львова

Організатор заходу Олексій Пателько розповів, що цей ярмарок буде незвичайним. «Наразі стартує проект соціальних ярмарків, в яких можуть взяти участь різні виробники фермерської продукції зі Львівської, Івано-франківської та Закарпатської областей. Цей ярмарок направлений на налагодження взаємодії між дрібними виробниками та споживачами, зокрема, рестораторами. Влітку планується функціонування ярмарку на постійній основі на території Парку культури».

За словами організаторів, майстри народного промислу навчать усіх бажаючих робити ляльку-мотанку, різноманітні іграшки, а також буде проведено двогодинний майстер-клас з ткацтва. Представлять гостям і музичну програму від народних  колективів Львівщини та гостей із Хорватії. Також буде організовано живий куток з кроликами та свинками, де діти зможуть погратися з тваринами. 

Відвідувати захід можна з 12:00 до 19:00 год.

Читайте також: Винничук зібрав 70 рецептів галицької кухні в одну книгу

Зазначимо, ярмарок організовують Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, Клуб Галицької Кухні та мережа ресторацій «Кумпель  Груп».

Підготувала Наталія Усатенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!