На вихідних у Львові пройде унікальний концерт «Мантра дайвінг»

1743 0
У цю суботу, 26 березня, гурт «AtmAsfera» у рамках European Mantra Diving Tour запрошує львів’ян та гостей міста на унікальну весняну програму. Чарівні звуки мантр у виконанні «Атмасфери» прозвучать о 19.00 у клубі «Event Hall KINO» (вул. Чорновола, 2).
Фото: Руслан Литвин

Фото: Руслан Литвин

Як зазначають організатори, це абсолютно новий формат на українській музичній сцені.

«Mantra Diving» – це альтернативне дозвілля, територія вільна від поганих думок. Територія,  в яку ти поринаєш, як у своє дитинство або у свої мрії.  Ти не знаєш чому так відбувається але після таких концертів ти виходиш зовсім інший», - говорить солістка гурту Ямуна.

За словами музикантів гурту головною причиною, що призводить до таких змін – є мантри.

«Мантри – це дивовижні звуки на древній мові санскрит, яка є першоджерелом всіх інших мов на нашій планеті. Повторення цих звуків дуже благотворно впливає на наше серце та розум, допомагає віднайти  внутрішній спокій, незалежно від того що відбувається навколо. Десять років вони вже використовують їх у своїй творчості і змогли відчути їх позитивний вплив на собі», - додає співачка.

Нагадаємо, у цю суботу львів’яни та гості міста мають можливість відволіктись,  занурюючись у проект «Mantra Diving». Солістки гурту Калінді та Ямуна співатимуть мантри, які будуть гармонічно  поєднанні у звучанні з живою арфою, флейтою, бузукі, фізгармонією та акустичною гітарою. Також буде можливість відірватися по-здоровому, наповну та поспівати на весь голос разом з музикантами. Вхід: благодійні внески.

Зазначимо, Львів стане першим містом, яке відвідає гурт «AtmAsfera» у рамках European Mantra Diving Tour. Наступного місяця унікальний музичний перформанс почують у Києві, Полтаві, Запоріжжі та Дніпропетровську. Релакс-музика прозвучить і у Польщі, Норвегії, Чехії, Німеччині та ін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!