На вихідних у Львові пройшов «ВЕЛОПАРК». 10 фото із фестивалю

2963 0
У суботу та неділю, 11-12 червня, у Львові у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбувся масштабний фестиваль «ВЕЛОПАРК». Пропонуємо переглянути, як вже удруге відбувався другий найбільший у місті велосипедний фестиваль.

Серед велосипедних активностей, які підготували організатори фестивалю цього річ, був і велозаїзд супергероїв, і змагання з гірського велосипедуі, третій Чемпіонат України з велотріалу,і велоконкурси та вікторини,

Також львів’яни мали змогу скористатися веломайстернею та прокатом велосипедів, взяти участь у велоквесті та навчитися їздити на велосипеді.

Також присутні спостерігали за виготовленням кастом-велосипеда від Franky Kustom Family, змаганнями з Mini Urban Downhill, долучится до ранкової йоги з велосипедом та катання нічним Львовом.

Для дітей на фестивалі облаштували дитячу зону від вело-клубу «Колесо Вітрів».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!