На вихідних у Львові ситуативно перекриватимуть рух. Перелік вулиць

1856 0
На вихідних у Львові відбуватиметься кілька подій, які спричинять ситуативне перекриття руху.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У зв’язку з проведенням марафону, у неділю, 6-го листопада, будуть ускладнення в русі приватного транспорту тими вулицями, де пролягатиме маршрут забігу:

вул. І. Гонти – вул. Листопадового Чину – площа Св. Юрія – вул. Шептицьких – вул. Антоновича – вул. Академіка Сахарова – вул. Д. Вітовського – вул. Шота Руставелі – вул. Левицького – вул. Пекарська – вул. Лисенка – вул. Беринди – вул. Коперника – вул. Дорошенка – проспект Шевченка.

Рух зазначеними вулицями орієнтовно з 08:00 до 14:30 год буде ускладненим. Також внесуть зміни до графіку роботи громадського транспорту (детальніше за посиланням).

Окрім того, у неділю, 6-го листопада, вулицями Львова пройде піша загальноміська молитва-вервиця. За її маршрутом від 15:00 до 18:00 год. ситуативно перекриють рух транспорту на таких вулицях:

вул. В. Винниченка, 22 (церква св. Архистратига Михаїла) – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи (проти руху) – вул. Академіка В. Гнатюка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра.

Опублікувала Юлія Сабадишина




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!