Львів'ян запрошують на акцію до 100-ліття незалежності Польщі та України

1610 0
Українців та поляків закликають привітати один одного із сторіччям незалежності обох країн.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Протягом чотирьох днів, 16-17 червня у Львові та 23-24 червня у Перемишлі, відбудеться вулична акція «Побажання для сусіда», приурочена до 100-ліття незалежності Польщі та України.

Протягом цих днів мешканці двох міст польсько-українського прикордоння зможуть привітати один одного та передати побажання.

«Ми запрошуємо охочих мешканців Львова зробити свої фотографії, які ми вклеюємов альбом. І ця людина може збоку написати своє побажання полякам на честь 100-ліття їхньої незалежності. Потім таку саму акцію зробимо в Перемишлі», – говорять організатори.

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний завод у Львові. Приклад Польщі

Фотографії, зроблені на полароїд, з короткими побажаннями складуть у два альбоми книги побажань «На сто років».

У Львові акція відбудеться у сквері імені Яцека Куроня, біля Генерального консульства Республіки Польща. У Перемишлі знайти організаторів та учасників акції можна буде на площі Ринок.  

Організаторами події є Об’єднання українців у Польщі та асоціація Homo Faber.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!