На вихідних у Львові - туман і ожеледиця

2012 0
Львівські синоптики попереджають, що вже сьогодні ввечері і завтра вночі та в першій половині дня буде туман, видимістю 200-500 м. В суботу і неділю ж, 16-17 січня, слід остерігатись ожеледиці. Особливо обережними просять бути водіїв.
фото: vk.com604

фото: vk.com604

Як повідомляє Львівський регіональний центр із гідрометеорології, у суботу, 17 січня, слід очікувати  мінливу хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця, вітер  9-14 м/с. Температура повітря вночі – від 1º морозу до 4º тепла,  а вдень –  6/11º тепла.

У неділю, 18 січня, у Львові буде хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями дощ, а вдень – дощ із переходом в мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с., а температура повітря впродовж доби становитиме 0-5º тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!