Політична реклама

На вихідних у Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова з Бучач»

1454 0
29 квітня – 1 травня у Львові відбудеться ювілейний X міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова з Бучач».

Цього року на фестивалі виступить 13 колективів з України, Молдови, Росії, Казахстану, Ізраїлю та Польщі. Родзинкою цьогорічного фестивалю буде те, що щодня музиканти презентуватимуть нові альбоми, - повідомляє ZAXID.NET.

1 травня фестиваль започаткує нове «Прокидання з ГИЧ Оркестром».

«Стало образливо, що всі почали обговорювати те, що цього року не виступатиме «Мертвий Півень». Учасники гурту живуть у різних містах і його вже немає, тому нам час рухатися далі», - зазначила незмінна ведуча фестивалю Марта Більська. Вона додала, що не потрібно критично ставитися до гурту, якого ще не чули. «Гич Оркестр» - це глюк-стьоб-рок, це нова хвиля, і я хочу, щоб ви відкрили нові рамки», - сказала Марта Більська.

Першого дня на фестивалі виступлять українські гурти «Даха Браха», «FreeBreath», «AtmAsfera», котрі презентуватимуть новий альбом «Internal», і поляки «TsigunzFanfaraAvantura».

Другий день почнеться із етно-джазових обробок народних мелодій від «Angela Gaber Trio», також глядачі зможуть побачити українсько-польський проект «DagaDana», українсько-молдовсько-російський гурт «Пушкин Клезмер Бэнд» і поляків «Tolhaje», які приїдуть із новим альбомом «Stereokarpaty».

Останнього дня виступатимуть першопрохідці українського джазу «Dzyga Jazz Quintet», київський проект «Vinipuz Mob», поляки «Projekt Grzegorza Rogali». Завершуватимуть фестиваль «ShockolaD», який представить пісні зі свого нового альбому «World».

Нагадаємо, на травневі свята у Львові та Західній Україні відбуватиметься чимало фестивалів та заходів. А синоптики на ці дні  прогнозують сонячну і теплу погоду

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!