На вихідних у Львові відбулася виставка роботів. Фото

4161 0
2 та 3 жовтня в рамках Lviv IT Arena відбулась виставка технологій і новинок IT-індустрії Hi-Tech Expo. Компанії-розробники представили свої новітні напрацювання в сфері робототехніки.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

Свої новинки представили як українські, так і іноземні компанії.

На виставці компанія Epson представила дві свої розробки – відеоокуляри віртуальної реальності та проектор, який реагує на рух.

Свого робота представила компанія Noosphere.

Не обійшлося і без новинок для військових. Компанія ELEKS Software підготувала свої експонати – безпілотник (БПЛА) та дистанційно-керовану колісну платформу, або ж просто «танчик». Такий БПЛА компанія передала бійцям з «Дніпро 1» в зону АТО.

Розробки у військовій сфері представив The People's Project – всеукраїнський центр волонтерів, спрямований на підвищення боєздатності української армії, – комплекс безпілотного літального апарата, польові бліндажі та дистанційний модуль «Шабля».

Були й інші розробки, серед яких велосипеди, 3D-принтери тощо.


Підготував Ігор Саджениця
Фото автора


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!