У Львові відкрили для проїзду чотири ділянки доріг

6571 0
У суботу та неділю, 26-27 листопада, для львів’ян стали доступними після ремонту чотири ділянки доріг. Пропонуємо їх перелік.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Проспект Червоної Калини

27 листопада о 14:00 відкрили рух транспорту ділянкою проспекту Червоної Калини – від вул. Липова Алея до вул. Угорської (права сторона до Сихова) – та з вул. Угорської до вул. Навроцького (ліва сторона). Про це повідомляють в ЛКП «Львівавтодор».

Вулиця Садова

Від суботи, 26-го листопада, вулиця Садова відкрита для проїзду приватного та громадського транспорту.

Нагадаємо, відповідно до проекту на вул. Садовій здійснено облаштування нового асфальтного покриття, кишень для автомобілів, велодоріжок, тротуарів, мощення біля будинків, освітлення, встановлення лавочок та висадку нових дерев – 44 липи та каштани. Загальна довжина ділянки реконструкції вулиці – 670 м.

Вулиці Котляревського та Нечуя-Левицького

У суботу, 26 листопада відновили рух громадського та приватного транспорту на вулиці Котляревського (на ділянці від Чупринки до Нечуя-Левицького) та вулиці Нечуя-Левицького (на ділянці від Котляревського до Сахарова), які закрили на ремонт вздовж трамвайних колій у червні. Довжина ділянок – 414 м. Відтак трамваї №1, 9 та 11 відновили рух за звичними маршрутами.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!