Політична реклама

На вихідних у Львові запрацює Великодній ярмарок

1336 0
Цими вихідними на проспекті Свободи запрацює П’ятий Великодній Ярмарок. Сьогодні, 10 квітня, завершують монтаж ярмаркового містечка.

Вже у перший день роботи Ярмарку, 12 квітня, львів’яни та гості міста зможуть спробувати себе у народних ремеслах та сучасних техніках рукоділля в спеціально облаштованій «Великодній майстерні», повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У суботу, 12 квітня, стартує  Великодній Ярмарок на проспекті Свободи. Відвідувачі зможуть придбати різноманітний великодній крам, а також безкоштовно взяти участь у майстер-класах з гончарства, лялькарства, ковальства, кераміки, плетіння з соломки і ротангу тощо. О 13:00 народна майстриня з Херсонщини Ольга Жукова навчатиме усіх охочих виготовляти вербову шутку.

У неділю, 13 квітня, відбудеться великий майстер-клас зі скрапбукінгу для дітей. Разом із майстрами дітлахи виготовлятимуть великодні листівки. Організатори забезпечать учасників усіма необхідними матеріалами.

«Серед родзинок ярмаркового містечка – пряникова хатинка, крамничка екопродуктів, зоокуточок, і, звичайно, «Великодня майстерня». Цього року ми запросили ремісників і митців з різних міст України, будуть відомі майстрині зі Сходу і Півдня. За час роботи Ярмарку у «Великодній майстерні» пройде понад 160 майстер-класів. Окрасою цьогорічного Великоднього Ярмарку стануть квіткова арка і велика святкова писанка», -  розповідає Ольга Гренюх, співорганізатор Великоднього Ярмарку.

«Великодня майстерня» працюватиме щодня з 12 квітня з 11:00 до 19:00 год.

Зауважимо, до 19 квітня включно на Великодньому Ярмарку не лунатиме музика, а також не продаватимуть слабоалкогольних напоїв. 

Нагадаємо, Великодній Ярмарок на проспекті Свободи працюватиме до 12 травня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!