На вихідних військовим зі Львова відправили 57 тонн допомоги

1532 0
Цієї суботи Самооборона Львівщини відправила 57 тонн вантажу з допомогою для військових в зоні АТО. Допомогу адресували бійцям 24-ї механізованої бригади, особливо тим, хто вийшов з оточення, солдатам Нацгвардії, батальйону «Львів» та третього батальйону тероборони.
Фото: uapress.info

Фото: uapress.info

Як розповів tvoemisto.tv координатор Самооборони Львівщини Валерій Веремчук, відправили продукти харчування, ліки та військову амунцію.

«Зібрали продукти – фрукти, овочі, хліб, консерви, крупи. В окрему машину завантажили 20 тонн води, яку просили хлопці. Також військові замовляли бензопили, генератори, масло до генераторів, електричні кабелі. Медична частина просила холодильник для зберігання ліків. Відправили телевізори, супутникові антени, комплекти супутникового інтернету, міні-електростанцію, стартові пакети, поповнення мобільного рахунку, запчастини для  ремонту ремонту автомобілів», - повідомив Валерій Веремчук.

Також для військових закупили 5 приладів нічного бачення та 20 бронежелетів. Замовлення на медикаменти виконали на 90%.

«Ми закупили 500 пачок препарату «Гема», який зупиняє кров. Це український аналог американського «Целоксу», - додав координатор Самооборони.

Відправляли допомогу з третього центру забезпечення військових, який нещодавно відкрили на Сихові. Транспорт замовляли в логістчних компаній лише в одну сторону. На транспортування витратили 27 тисяч грн.

Нагадаємо, раніше Самооборона вже відправили на Схід 40 та 35 тонн допомоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!