На виїзді зі Львова обстріляли бойовими патронами камеру відеонагляду. Шукають очевидців

2121 0
Львівська міська рада просить очевидців зголоситись, аби якнайшвидше знайти зловмисників.
Фото ілюстративне - Scott Webb

Фото ілюстративне - Scott Webb

Сьогодні, 21 грудня, на виїзді зі Львова (Рясне) — обстріляли бойовими патронами камеру відеонагляду. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Так, цього року у Львові встановили відеокамери, які розпізнають номерні знаки машин та фіксують пересування авто. Це  допомагає в розслідуванні крадіжок машин.

Однак одну з таких камер, що стоїть на виїзді зі Львова (Рясне), обстріляли з вогнепальної зброї. Із цього приводу міськрада звернулася в правоохоронні органи для розслідування справи.

Читайте також: У львівських трамваях і тролейбусах встановлять відеокамери

Львівська міська рада просить очевидців зголоситись, аби якнайшвидше знайти зловмисників. Інформацію можна подавати на «Гарячу лінію міста» за тел. 15−80, або ж у правоохоронні органи.

Нагадаємо, як повідомляв раніше Tvoemisto.tv керівник Управління безпеки міста ЛМР Юрій Діль, протягом року у Львові за допомогою камер спостереження зафіксували 530 ДТП, які передали до правоохоронних органів. Окрім цього, кількість виданих відео Нацполіції Львівської області та Службі безпеки України для оперативного розшуку осіб становить 450 осіб. Натомість кількість осіб, знайдених за допомогою камер, – 18. У тому числі й діти.

 


 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!