На правах реклами

На виїзді зі Львова відкриють великий салон будівельно-оздоблювальних матеріалів

15375 0
З нагоди відкриття оновленого салону магазини «СтарДизайн» та «КерамХолл» готують шалені знижки та святкову програму.

Оновлений великий салон будівельно-оздоблювальних матеріалів, де можна купити ламінат, паркетну дошку, лінолеум, плитку, сантехніку, стильні міжкімнатні двері та багато іншого запрацює на виїзді зі Львова. Загальна площа виставкових залів складе майже 1 000 квадратних метрів.

До відкриття магазини підлоги й дверей «СтарДизайн» та плитки й сантехніки «КерамХолл», перший з яких запрацює після великого розширення, а другий – повноцінного запуску у новій локації, готують знижки до -20% на усю продукцію, що доступна на складі. 

Покупців вітатимуть одразу 4 виставкових зали, де можна буде наживо переглянути взірці того чи іншого виробника підлоги, різноманітні види та дизайни плитки тощо. Крім того, їм представлять моделі дверей, яких раніше не було в асортименті та багато інших новинок. Тут можна буде знайти потрібну ширину та дизайн лінолеуму, ковролін у різних кольорах, натуральну паркетну дошку, терасну дошку, вінілову підлогу і навіть штучну траву. При покупці дверей для квартири чи будинку у «СтарДизайні» можна замовити послуги з демонтажу старих дверей та монтажу нових. У «КерамХоллі» для покупців також діє послуга 3D-візуалізації.

Коли відкриття? 

Львів’ян та гостей міста запрошують завітати до оновленого салону уже на цих вихідних. Окрім офіційної частини з перерізанням стрічки та іншими урочистостями, на відвідувачів чекають подарунки – сертифікати та купони на знижки, а також смачне частування. 

Усі головні святкові заходи триватимуть у суботу, 10-го жовтня, а от знижки для покупців – діятимуть до кінця місяця та розповсюджуватимуться на усі магазини мережі «СтарДизайн».

Адреса. Оновлений салон розташований на виїзді зі Львова з боку вулиці Зеленої за адресою: с. Пасіки-Зубрицькі, вулиця Дорожна, 62.

Магазини працюють з 9:00 до 19:00 у будні та з 9:00 до 17:00 у суботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!