На які дороги Львівщини скерують 589 мільйонів гривень, що погодив Кабмін

2813 0
У межах фінансування планують відремонтувати вулицю Мазепи в селі Пасіки-Зубрицькі.
Photo by Karsten Würth on Unsplash

Photo by Karsten Würth on Unsplash

На Львівщині відремонтують 9 доріг, на які Кабмін погодив додаткових 589 мільйонів гривень. Про це розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Onur розпочинає ремонт дороги між Жовквою та Кам'янка-Бузькою за майже мільярд гривень

За його словами, йдеться про такі дороги: Східниця – Верхнє Синьовидне, Мшанець – Стрілки, Перемишляни – Чемеринці  – Плугів, Ясенів – Золочів, Рава-Руська – Гайок, Мостиська – Краковець, Сокаль –  Стоянів, Кологури – Лучани, Стрілки –  Новий Кропивник. 

Окрім того, відремонтують місцеві дороги – вулицю Чорновола у Стебнику, вулицю Мазепи в селі Пасіки-Зубрицькі, проїзд по вулиці Івана Франка від вулиці Садової до Жовтневої у селі Ямпіль Пустомитівського району.

Читайте також: «Карпатське коло». На Сколівщині завершують ремонт двох доріг, які зєднають Львівщині із Закарпаттям

Нагадаємо, що уряд погодив виділити для доріг Львівщини 589 млн гривень, а також понад 30 млн гривень на будівництво мосту через річку Східничанка. Цей міст покращить сполучення чотирьох районів Львівщини – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!