На яких вулицях Львова латають ями

1451 0
Ямкові ремонти доріг наразі проводять у всіх районах Львова. Про це повідомляють райадміністрації міста.
фото: rivnepost.rv.ua

фото: rivnepost.rv.ua

Так, у Галицькому районі нещодавно було ліквідовано пошкодження дорожнього покриття на вулиці Стуса,  Кривоноса,  Липовій Алеї та на площі Св. Юра.  Зараз триває капітальний ремонт на вулиці Люльки. В найближчих планах у адміністрації району ремонт на вулиці Котлярській та Волоській.

У Залізничному районі виконано ремонт асфальтного покриття на вулиці Городоцькій на ділянці від Приміського вокзалу до вул. Виговського, а також на вул. Виговського на ділянці від вул.Патона до вул.Кульчицької.  Також ямкові пошкодження  усунуті на вулиці Патона, Ряшівській та на вулиці Яворницького, а на вулиці Сяйво відремонтовано покриття на шляхопроводі. Наступного тижня заплановано провести ремонт на вулиці Садовій, Петлюри,  Авіаційній, Курмановича та на вул.Роксоляни, а також адміністрація району обіцяє усунути  проблемні ділянки на Скнилівській розв’язці.

У Личаківському районі ліквідована глибока яма на вул. Тершаківців. Проведений ремонт дорожнього покриття на вулиці Зеленій, Пасічній та Опришківській. Усі глибокі ями, ліквідовані. Ще проводять ремонт на вулиці Пекарській.

У Сихівському районі минулого тижня провели ремонт на проспекті  Червоної Калини, вулицях  Стуса, Зеленій та Сихівській. Планується завершити ремонт на Зеленій, Пасічній, Луганській та Хуторівці. Загальна площа покладеного асфальтного матеріалу за минулий тиждень - 160 м кв.

У Франківському районі нещодавно були проведені ремонти на вулиці Тролейбусній, Боткіна, Повстанській, Луганський, Рубчака, Чупринки та на перехресті  Стрийська-Наукова. Загальна площа покладеного асфальтного матеріалу за минулий тиждень - 40 м кв. Наразі усі ремонтні роботи завершені. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!