На яких вулицях Львова замінять тепломережі

2089 0
У рамках реалізації проекту «Модернізація центрального теплопостачання міста Львова», що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку, розпочалися роботи з демонтажу трубопроводів старої теплової мережі і монтаж нової.
фото: прес-служба Львівської міської ради

фото: прес-служба Львівської міської ради

Розпочали роботи по заміні теплової мережі по вулиці Драгана. Тут буде проведено заміну ділянки магістральної мережі діаметром 500 мм, довжиною 395 м між наявними тепловими камерами. Теплова мережа забезпечує тепловою енергією значну частину споживачів Сихівського житлового масиву. Вона збудована у 1984 році, відслужила свій термін експлуатації, знаходиться в незадовільному стані, підлягала неодноразовим аварійним ремонтам у зв’язку з численними поривами.

Читайте також: Коли запустять трамвай на Сихів? Деталі будівництва

На вулиці Науковій розпочався демонтаж трубопроводів старої магістральної теплової мережі. Ділянки тепломережі збудовані в 1973 році. Тут міська каналізаційна мережа, маючи незначну глибину залягання, не в змозі забезпечити дренаж. У зв'язку з зовнішньою корозією труб, на відрізках мереж щороку частішали зупинки роботи, що потребувало ремонту для усунення аварійних поривів тепломереж. За останній роки тут було близько 8 поривів, – інформує прес-служба Львівської міськради.

Читайте також: 6 вулиць, які перекриті цього тижня у Львові

Нагадаємо, одним із пунктів Проекту передбачено заміну застарілих магістральних мереж на вулицях Драгана, Луганській та на двох ділянках вулиці Наукової. У зв’язку з проведенням робіт на вулиці Науковій, призупинено подачу гарячої води до 116 будинків.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!