Політична реклама

На Яндексі з'явився розклад електричок Львівської залізниці

4073 0
Сьогодні на Яндекс.Розкладах з’явилися розклади електричок і дизелів Львівської залізниці, які курсують Львівською, Волинською, Рівненською, Тернопільською, Івано-Франківською, Чернівецькою та Закарпатською областями.

Тепер на сервісі rasp.yandex.ua є рейси приміських поїздів усієї України, повідомляє прес-служба Яндексу.

Яндекс.Розклади показують час відправлення та прибуття потрібних поїздів, а також їхні зупинки. При цьому сервіс оперативно враховує усі зміни. Легко дізнатися, що електричку скасували або перенесли — це важливо, скажімо, якщо користувач їде на роботу до Львова з області.

Охочим відправитися в Карпати Розклади допоможуть зорієнтуватися у графіку електрички Львів – Лавочне.

Сервіс rasp.yandex.ua доступний українською та російською мовами. Власники мобільних телефонів можуть скористатися версією m.rasp.yandex.ua чи програмою Яндекс.Електрички для iOS, Android, Windows Phone та Samsung bada.

Також розклади приміських поїздів можна дізнаватися за допомогою віджета на головній сторінці Яндекса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!