На Ярмарку кар'єри львів'янам запропонують понад 1000 вакансій

5270 0
Завтра, 23 жовтня, у Львівському палаці мистецтв на вул. Коперника, 17 проведуть День професійного самовизначення, який об’єднає 24-й Ярмарок кар’єри та День відкритих дверей навчальних закладів. Відвідувачам заходу запропонують близько 1000 варіантів працевлаштування.
Фото: businessnewsdaily.com

Фото: businessnewsdaily.com

Роботу пропонуватимуть майже 60 підприємств, серед яких «Концерн Хлібпром», «Львівобленерго», «Львівська кондитерська фірма «Світоч», «Галичина-Авто», ТзОВ «Холдинг емоцій «!FEST», «Ерікполь», «Фокстрот», «Торгова мережа «Барвінок», АТ «Галичфарм», а також київські компанії «Смарт Саппорт», «Філіп Морріс Україна», «ОВБ Алфінанц Україна», повідомили у Львівському регіональному центрі зайнятості. Роботу зможуть знайти і фахівці з вищою освітою, і представники робітничих професій.

Студенти зможуть дізнатися про вимоги підприємств до професійних умінь, довідатися у потенційних працедавців про умови та оплату праці.

Випускники шкіл зможуть поспілкуватися з представниками майже 50 навчальних закладів різних рівнів акредитації, а ще – пройти тестування на професійну спрямованість, навчитися писати резюме, взяти участь у майстер-класах.

Початок об 11:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!