На ярмарку львівських товарів будуть дегустації та тренінги

2198 0
Упродовж п’яти днів, з 2 до 6 жовтня, у Львові пройде щорічна виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». У межах виставки-ярмарку пройдуть семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!» тощо.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Захід відбуватиметься у приміщенні Львівського палацу мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Відповідне рішення прийняв 5 вересня міськвиконком, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Основною метою заходу є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств.

Львівська міська рада запрошує місцевих товаровиробників долучитись до виставки-ярмарку та представити свою продукцію. Детальну інформацію щодо участі у виставці можна дізнатись у відділі економічного розвитку управління економіки міської ради (площа Ринок, 1, к. 429, тел.: 297-57-64, 297-58-77).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!