Політична реклама

На Ярмарку сиру і вина у Львові продаватимуть органічну продукцію

1532 0
На вихідних, 18-20 жовтня, на площі перед Львівським Палацом Мистецтв запрацює великий Ярмарок сиру і вина.

Фермери та виробники карпатського регіону, львівські ресторатори та відомі торгові марки презентують найкращі страви, сири і вина в рамках IV Свята Сиру та Вина, інформують організатори.

Як повідомив директор Свята Андрій Сидор, на Ярмарку буде представлено органічну та натуральну продукцію з Карпат, зокрема сири з козиного молока.

Цього року Ярмарок сиру та вина зібрав рекордну кількість учасників - близько 70 торгових точок.

Фермери та виробники презентують відвідувачам органічні та натуральні сири і вина, а львівські ресторатори запропонують до них свої найкращі страви.

Крім того, на гостей очікує справжнє гастрономічне свято із запальними піснями та танцями. Тут пройде чимало феєричних атракцій, серед яких модний показ колекції одягу та аксесуарів з винних корків, відкриття вже другої Великої давильні винограду, сирно-винне караоке та інше. 

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!