На Яворівському полігоні стартують військові навчання. Мешканців просять оминати територію

2926 0
На полігоні перебуватимуть 4 тисячі військових із 9-ти країн.
Фото: Дивись.Info

Фото: Дивись.Info

На Яворівському полігоні починаються військові навчання «Репід Трайдент-2020». Місцевих мешканців просять оминати територію полігону. Про це повідомили у Міноборони.

Там зазначили, що на Львівщині перебуватимуть близько 4 тисяч військових із 9 країн. Під час занять на навчальних ділянках залучатимуть бронетехніку та проводитимуть навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуть польоти вертольотів армійської авіації та повітряних суден військової авіації Повітряних Сил ЗС України тощо.

Керівництво навчання звертається до мешканців населених пунктів, розташованих навколо Міжнародного центру миротворчості та безпеки, гостей Львівщини із наполегливим проханням обмежити відвідування території навчальних ділянок військового полігону із міркувань турботи про безпеку.

Деякі ділянки місцевості та автомобільних доріг на території полігону будуть закриті для проходу та проїзду.

У Міноборони наголошують, що територія військового полігону охоронятиметься підрозділами Військової служби правопорядку Збройних Сил України, які мають повноваження затримувати підозрілих осіб на території військових об’єктів на термін до 72 годин для з’ясування обставин. Також відбуватиметься рух колон військової техніки. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!