Політична реклама

На Євро-2012 у Львові продали усі квитки

1302 0
Усі квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року продані. "Вільних місць не буде на жодній арені Євро-2012", - заявив в інтерв’ю виданню "Российская газета" операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

За його словами, україно-польський турнір побив усі рекорди щодо інтересу до придбання перепусток на футбольні поєдинки, адже одних тільки заявок на них було понад 12 мільйонів! Є цифри, які кажуть, що всі квитки на чемпіонат продані. Можна закривати цю тему, і власне переходити до футболу. Цей чемпіонат стане знаковим. Ніколи ще в історії європейського футболу ми не стикалися з такою увагою до Євро", – відзначив футбольний функціонер. 

Він повідомив, що найбільш активними під час квиткових кампаній були вболівальники з двох приймаючих країн, Англії, Нідерландів та Швеції, яким і дісталося найбільше перепусток на матчі майбутньої континентальної першості. Операційний директор  УЄФА також підкреслив, що Європейський футбольний союз навмисно затягує з розсилкою квитків, які матимуть декілька ступенів захисту від підробок, - повідомляє  Інформаційний центр «Україна-2012».

"Офіційна презентація пройде одночасно в Києві та Варшаві 23 квітня. Нові квитки будуть мати кілька ступенів захисту – більше п’яти, а адресну розсилку для фанатів ми почнемо дуже скоро і після 10 травня всі, хто купив квитки, отримають їх поштою. Запевняю вас, що таким чином всі вболівальники гарантовано отримають свої квитки до початку турніру, а ті аферисти, які захочуть поживитися на фальшивках, навряд чи встигнуть створити щось схоже за такий короткий термін", – пояснив Мартін Каллен.

Нагадаємо, очікується, що під час футбольного чемпіонату Львівщину відвідають 10 тис. фанатів з Німеччини та 3-4 тис. фанатів з Данії.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!