На Євробаченні-2022 гурту Kalush Orchestra букмекери пророкують перемогу

4370 0
Kalush Orchestra після початку війни злетіли на вершину рейтингу букмекерів і продовжують іти у відрив від найближчих конкурентів.
Фото: kalush.official/Instagram

Фото: kalush.official/Instagram

Гурту Kalush Orchestra, який представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022 у Турині, пророкують перемогу з великим відривом під найближчих переслідувачів.

Так, зараз Kalush Orchestra зі своєю піснею Stefania мають 41% шансів на перемогу у Євробаченні. На другому місці знаходиться італійський дует Mahmood & Blanco з композицією Brividi, у якого 15% шансів. А третю сходинку займає представниця Швеції Корнелія Якобс з треком Hold Me Closer. У неї 10%.

Читайте також: Переможці Євробачення-2021 Mаneskin присвятили пісню Україні

Несподіванкою серед букмекерських прогнозів можна назвати високу позицію виконавця з Великої Британії Сем Райдер з піснею Space Man. Зараз він займає четверту сходинку та має 6% шансів. Британія, що є однією з країн-засновниць Євробачення, в останні 20 років традиційно посідає на конкурсі дуже невисокі місця. Наприклад, у 2021 році британський співак Джеймс Ньюмен взагалі не набрав жодного балу.

Інші країни-учасниці, за прогнозами букмекерів, мають менш ніж 4% шансів на перемогу у Євробаченні-2022.

Додамо, що в пісенному конкурсі цього року візьме участь 40 країн. Півфінали відбудуться 10-го та 12-го травня, а фінал – 14-го травня. Україна виступить у першому півфіналі під номером 6.

Читайте також: У центрі Львова виступив гурт Кalush Оrchestra, який їде на «Євробачення»

Нагадаємо, що 12 лютого в Україні відбувся фінал Національного відбору на конкурс Євробачення, який пройде у Турині (Італія) 14 травня. За підсумками голосування перемогла співачка Alina Pash з піснею «Тіні забутих предків», а гурт Kalush Orchestra посів друге місце, отримавши на один бал менше. Після оголошення результатів у соцмережах розгорівся скандал, а гурт Kalush Orchestra заявив про фальсифікацію результатів. Детальніше про це читайте за посиланням

16 лютого Аліна Паш повідомила, що відмовляється від участі у конкурсі «Євробачення-2022». Відтак, організатори національного відбору повинні були запропонувати участь іншому фіналісту або ж взагалі нікого не відправляти. У результаті, пропозицію представляти Україну отримав гурт Kalush Orchestra, який зайняв другу сходинку та набрав максимальну кількість глядацьких балів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!