На ювілейній Майстерні міста розігруватимуть електросамокат. Програма фестивалю

1207 0
Кожен гість Майстерні зможе долучитися до квесту. Умовами є відвідування воркшопів, лекцій, обговорень та екскурсій, а також активне долучення до подій.
Фото: Майстерня міста

Фото: Майстерня міста

Цьогорічна Майстерня міста пройде у Львові вдесяте під гаслом «Будуємо зв’язки, бо нам тут жити». Організатори запрошують мешканців творити зміни у місті завдяки створенню зв’язків між ГО та владою на 24 подіях та 9-ти локаціях.

Читайте також: «Нам тут жити». У Львові відбудеться десята ювілейна Майстерня міста

Кожен гість Майстерні зможе долучитися до квесту та виграти електросамокат від IT-компанії Intellias. Умовами є реєстрація участі і відвідування воркшопів, лекцій, обговорень та екскурсій, а також активне долучення до створення «твердих» результатів. 

Загалом цьогоріч буде чотири локації з «твердими» результатами Майстерні: це реновація бетонних горщиків у парку «Горіховий гай», створення сенсорного саду для тварин біля ЛКП «Лев», майстрування парклету, який дасть початок створенню «Зеленої лінії» на Личакові і перетворення простору біля теплиць Рерінга у парку «Залізна Вода» на корисні грядки та сади. Учаснику необхідно відвідати хоча б одну із 4 локацій та бути активним у соцмережах і на активностях Майстерні.

Детальні умови участі у квесті:

  • зареєструватися завдяки спеціальній формі, яка буде на сторінці події та за посиланням;
  • відвідати не менше одного заходу з позначкою "молоток та викрутка"
  • зробити мінімум 1 сторіс у Instagram та згадати @maisterniamista або залишати коментар та фото про відвідування заходів на Майстерні міста під щоденним постом з програмою у Facebook;
  • у порожній клітинці карти квесту (її можна отримати на локації) вклеювати наліпки від наших волонтерів або організаторів;
  • записатися у список відвідувачів (організатори стежитимуть за старанністю гостей на події);
  • надіслати організаторам фото своєї карти у вказаний час 30-го серпня, після підрахування балів, наступного дня буде озвучене ім’я переможця.

Переможець отримає головний приз Майстерні міста – електросамокат від IT-компанії Intellias.

Деталі участі у події ви зможете знайти на сторінці події у Facebook та Instagram - @maisterniamista

Подію організовує КУ Інститут міста в рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» у Львові, що реалізується німецькою урядовою компанією “Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit GIZ GmbH” за дорученням Урядів Німеччини на Швейцарії.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!