Політична реклама

На залізничному вокзалі Львова на табло висвітлюється інформація про наявність квитків

3597 1
Уже понад рік на головному залізничному вокзалі Львова працює оновлена система електронних інформаційних табло, на яких постійно відображено актуальну інформацію для пасажирів про номер поїзда та сполучення, час прибуття та відправлення, наявність місць у вагонах різних класів.

Інформація висвітлюється двома мовами – англійською та українською (технічно можливим є дублювання іншими мовами та відображення більшої кількості інформації), - повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

На великому табло в центральному касовому залі вокзалу станції Львів відображається  інформація щодо наявності вільних місць у поїздах. Це дозволяє пасажирам отримувати інформацію про наявність місць в усіх поїздах на сьогодні та завтра, покращує роботу довідки вокзалу.

Новими інформаційними табло оснащені зал підвищеного комфорту, зал очікування сервісного центру та виходи із тунелів на перони.


Читайте також:
30 Липня, 2013 13:57
Пасажир Жодного разу інформація про наявність квитків на табло і в касах не співпала. Для кого повісили цю бутафорчину?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!