Політична реклама

На залізничному вокзалі Львова з'явилися нові камери зберігання

16729 0
Для обслуговування організованих груп на вокзалі станції Львів нещодавно відкрили нове окреме приміщення для зберігання до 200 одиниць вантажу.

Тепер для зберігання їхніх речей працюватимуть не лише дві стаціонарних та дві автоматичних камери зберігання (загалом на понад дві тисячі комірок), але і цей окремий відділ на 200 місць багажу, - повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Про місце розташування  камер зберігання на вокзалі повідомляють яскраві вказівники, а допомогу у переміщенні багажу пасажирам надають як залізничні носії, так і фізично сильні працівники камер зберігання.

Вони ж і підкажуть керівникам туристичної групи про можливість залишити свої речі у новій – «туристичній» — камері схову. Вартість послуг від місця зберігання речей не залежить. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!