На Замарстинівській почнуть замінювати колектор з понеділка

1762 0
Ремонт вулиці може затягнутися на кілька місяців довше, ніж планувалося раніше.
фото: Ганна Аргірова

фото: Ганна Аргірова

З понеділка, 6 серпня, на вулиці Замарстинівській планують розпочати заміну колектора. Про це сьогодні, 1 серпня, під час апаратної наради у ЛМР повідомив в. о. директор ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський, пише Zaxid.net.

«Минулої п’ятниці завершились роботи із укріплення фундаментів та цементації, зараз очікуємо набрання розчином міцності. З понеділка компанія "Онур" почне заміну колектора», – говорить він.

Читайте також: На проспекті Свободи у Львові розпочали ремонт алеї. Фото

Нагадаємо, на початку грудня вулицю Замарстинівську у Львові закрили для проїздуелектротранспорту (туди курсував трамвай №4 та №5), а у січні визначили підрядника робіт. Ним став ТОВ «Онур Конструкціон», який ремонтуватиме вулицю за за 84,47 млн гривень.

Згідно з проектом, тут мають оновити трамвайні колії, замінити дорожнє покриття, колектори та комунікації. Частину вулиці закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня на Замарстинівській почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. Нещодавно у «Львівавтодорі» повідомили, що ремонт може затягнутися на два-три місяці довше через додаткові роботи на об'єкті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!