На Замарстинівській у Львові збудують житловий комплекс. Візуалізація

10577 3
Житловий комплекс розрахований на проживання трьох тисяч мешканців.
візуалізація надана ЛМР

візуалізація надана ЛМР

У Львові, на вулиці Замарстинівській, 170 – території Львівського інструментального заводу, планують будівництво житлового комплексу на три тисячі мешканців з офісними будівлями висотою 10 поверхів. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет ЛМР.

На ділянці, розміром 4,25 га, зведуть комплекс багатоквартирних житлових будівель з вбудованими комерційно-громадськими приміщеннями. Уся забудова матиме в середньому 10 поверхів. Зараз на цій території розташовані виробничі об’єкти Львівського інструментального заводу, які не працюють, та підприємство з виробництва взуття.

Під час розгляду цього питання головний архітектор Львова Юліан Чаплінський додав, що забудовник погодився знизити поверховість будівель з 16 поверхів на 10.

Читайте також: Поблизу Львова побудують містечко для ІТ-фахівців. Візуалізація

У комплекс також входять кілька підземних паркінгів на 700 паркомісць для потреб майже 3000 мешканців. Проектом також пропонується розмісити в житлових будинках два вбудовані дитячі садки.

Крім цього, у перших поверхах будівель передбачається розміщення амбулаторій сімейної медицини та дитячих центрів для тимчасового перебування дітей.

Читайте також: У Львові затвердили будівництво спорткомплексу на Сихові. Візуалізація

За даними Youcontrol, директором ПрАТ «Львівський інструментальний завод», яке є замовником будівництва, є Олесь Дмитришин. Акціонерами товариства є фізичні особи та підприємці. Найбільшою часткою володіє ТОВ «Арттехбуд».

Нагадаємо, поряд на території занедбаної учбово-спортивної бази на вул. Інструментальній, 49 з’явиться спорткомплекс «Спартак». У межах спорткомплексу облаштують п’ятиповерховий готель, 50-метровий басейн із трибунами, ковзанку, офісні приміщення, центр розвитку дитини з функціями дитсадка, місця для торгівлі та зовнішній паркінг на 120 місць. Площа забудови становить 5,5 гектарів.

Візуалізація: Avr Development


Читайте також:
27 Липня, 2018 15:49
Злий пес нармальна така абщага
27 Липня, 2018 13:44
ЛІНА А принаймі школу і дитячий садок збудувати не планують ???? Школи і дитячі садки на Топольні не гумові і так діти в школах в дві зміни вчаться ,будуть вводити три зміни чи як ? виглядає так що наша міська влада роздаючи землі під будівництво цим не журиться ... якось та буде ... може сама електронна черга щось вирішить...
27 Липня, 2018 12:18
Марян там немає навколо стільки дерев :) намалювали як в лісі :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!