На Замарстинівській у Львові триває реконструкція. Актуальні фото

3049 1
Завершити реконструкцію та відновити трамвайний рух вулицею обіцяють до кінця року.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На Замарстинівській триває реконструкція вулиці, у межах якої вже відкрили частину від Липинського до Східної. 

Читайте також: Бруківку з площі Двірцевої замостять на Замарстинівській

На вулиці замінюють колектор, проїжджу частину замощують бруківкою, облаштовують паркомісця у міждеревоному просторі, та кладуть плитку на хідниках. Зараз роботи тривають на відтинку від Східної до Гайдамацької. Прокладання колектора поблизу Східної поки що призупинили, оскільки у будинку №2 на Хімічній виявили тріщини. Тож міськрада проведе в будинку протиаварійні роботи, після чого підрядник продовжить роботи з колектором. Завершити реконструкцію та відновити трамвайний рух вулицею обіцяють до кінця року.

Читайте також: Як виглядає Замарстинівська після реконструкції. Відео

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень.

Частину вулиці від Липинського до Східної закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. Згодом роботи відновили. Вздовж вулиці мали зрізати всі дерева та замінити їх на молоді саджанці. 

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
8 Листопада, 2019 14:58
666 ... посміхнуло фото з конкретним "об'єктом" -- кор[***]ю , з якої працьовники в неробочий час ( в темну ніч) примудрились "винести" (через манюсеньке віконце) отого елітного алкоголю на чималеньку суму ... нащо їм стільки того "добра" ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!