На Замарстинівській відновили прокладання колектора поблизу Хімічної. Фото, відео

1960 0
Відновити трамвайний рух обіцяють до кінця року.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

На Замарстинівській у Львові триває завершальний етап реконструкції, зокрема йдеться про перехрестя з вулицею Хімічною.

Читайте також: Бруківку з площі Двірцевої замостять на Замарстинівській

Як розповіла Tvoemisto.tv очільниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстиферова, до кінця року на вулиці мають відновити трамвайний рух, водночас наразі знову почали прокладати колектор на Хімічній. Ці роботи тимчасово призупиняли через аварійність будинку на Хімічній, 2.

Паралельно підрядний працює на ділянці біля вулиці Торфяної та Гайдамацької, де вже вкладають колії та бруківку. Після реконструкції вся вулиця буде замощена бруківкою, будуть паркувальні кишені та острівні зупинки, а також молоді саджанці.

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень.

Частину вулиці від Липинського до Східної закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня почали підготовчі ремонтні роботи. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. Згодом роботи відновили. Вздовж вулиці мали зрізати всі дерева.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!