На зарплату медикам у Соснівці з резервного фонду виділили 400 тис. грн

997 0
У лікарні тимчасово призупинити акцію голодування до вирішення вимог медпрацівників.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Медикам Соснівської міської лікарні, які минулого тижня оголосили голодування через заборгованість із заробітної плати, виплатять обіцяне. На учорашній сесії Червоноградської міської ради прийняли рішення виділити із резервного фонду 400 тисяч гривень. Про це повідомила голова профспілкової організації медзакладу Оксана Гладун.

Читайте також: На Львівщині медики оголосили голодування через невиплачені зарплати

Наразі медики Соснівської міської лікарні вирішили тимчасово призупинити акцію голодування.

Також у лікарні планують провести аудит.

Нагадаємо, медики Соснівської міської лікарні оголосили голодування через заборгованість із заробітної плати. Працівникам зарплату не виплачують ще з квітня. НСЗУ зі свого боку виплачує всі кошти відповідно до тих пакет послуг, які надають у Соснівській ліекарні. За словами медиків, питання має вирішити влада – наприклад, виділити додаткові кошти, які б покрили заборгованість. За фактом безпідставної невиплати заробітної плати медикам у Соснівці, які на знак протесту оголосили голодування, Червоноградська окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!