На заводі РЕМА у Львові цієї ночі влаштували гучну вечірку

5104 0
Організатором виявився 35-річний львів’янин.
Фото: Патрульна поліція Львівщини

Фото: Патрульна поліція Львівщини

Цієї ночі близько 02.00 год львівські патрульні припинили незаконну вечірку з незаконним продажем алкоголю. Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Львівської області. 

«Патрульні 3 батальйону виявили на місці події вечірку з великою кількістю людей. Вони встановили організатора — це 35-річний львів'янин. Також, поліцейські побачили, що там продають алкоголь, а ліцензії на це нема», – йдеться у повідомленні. 

У поліції зазначили, що вечірка проходила на заводі на вул.Заводській, однак не вказали точної локації. Зазначимо, що на Заводській, 31 розташований Завод радіоелектронної медичної апаратури (РЕМА). 

Додамо, що на організатора оформили адмінматеріали за порушення вимог карантину та порушення тиші. Також вилучили 116 пляшок алкоголю.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!