На завтра синоптики прогнозують у Львові грозу

6569 0
У разі будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580.
Фото: NOAA ON UNSPLASH

Фото: NOAA ON UNSPLASH

У Львові очікують погіршення погодних умов. Так, 4 червня вдень буде гроза, шквали 15 – 20 м/с, град. Про це повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Температура вночі становитиме 10 – 12°, а вдень 23 – 25° тепла. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с, вдень під час грози шквали 15 – 20 м/с. 

Зазначимо, що 5 червня у Львові очікують короткочасні дощі, місцями град. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 11 – 16°, вдень 19 – 24° тепла.

Читайте також: У Львові під час тривоги з'явилася яскрава веселка. Неймовірні фото

Усіх учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, адже пориви вітру можуть їх пошкодити. У разі будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!