На завтра у Львові оголосили штормове попередження

31512 0
завтра погода почне погіршуватися. Уночі – без опадів, а вдень буде короткочасний дощ, можливі грози.
Photo by Nikolas Noonan on Unsplash

Photo by Nikolas Noonan on Unsplash

Завтра, 15 квітня, по місту Львову вночі та вранці на поверхні ґрунту очікуються заморозки від 0 до 2 градусів, удень – пориви західного вітру 15-20 м/с, гроза. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Усіх учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, адже пориви вітру можуть їх пошкодити. У разі будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580.

Читайте також: Весна може бути ранньою. Львівські бабаки вперше за 13 років прокинулися раніше

Як повідомяла у коментарі Tvoemisto.tv синоптикиня Львівського гідрометцентру Олександра Тузяк, завтра погода почне погіршуватися. Уночі – без опадів, а вдень буде короткочасний дощ, можливі грози. А 16 квітня синоптики прогнозують проходження холодного атмосферного фронту, тож очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

У суботу та неділю нічна температура повітря вже буде плюсовою – від 1 до 6 градусів тепла, водночас денна поступово знижуватиметься. 15 квітня очікується 11-16 тепла, а 16 квітня – 5-10 градусів тепла.

Нагадаємо, що протягом цього тижня погода у Львові та на Львівщині буде коливатися й кілька холодних днів змінюватимуть теплі. До 20 квітня стабільного тепла очікувати не варто, а з п’ятниці, 15 квітня, знову пройдуть холодні атмосферні фронти, які принесуть зниження температури та посилення вітру.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!