На Знесінні відкриють нову сімейну амбулаторію

1562 0
Згодом власні сімейні амбулаторії мають з’явитися у кожному мікрорайоні міста.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У мікрорайоні Знесіння на вул. Богдана Хмельницького, 195 відкриють нову амбулаторію сімейної медицини, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові запрацювала амбулаторія сімейної медицини. Деталі

«Зараз тривають ремонтні роботи у приміщення на вул. Б. Хмельницького, 195, які надали нам для створення амбулаторії сімейної медицини для мікрорайону Знесіння. Ця амбулаторія буде у складі 1-ї міської клінічної лікарні — тобто фактично працівників, які працюють в амбулаторії на вул. Польовій, переведуть у нову сучасну амбулаторію. Наразі виконано орієнтовно 50% робіт», — розповів керівник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Крім цього, триває реконструкція закинутої будівлі на вул. Грушевського, 48 у Рудно, де також відкриють новий медзаклад. У планах також відкрити амбулаторію у Рясному на вул. Шевченка, 360. Таким чином у Львові має з’явитися власна сімейна амбулаторія для кожного району. 

Читайте також: У Львові запрацювала шістнадцята амбулаторія сімейної медицини

Нагадаємо, за останні роки у Львові відкрили 8 амбулаторій сімейної медицини. Дві останніх — на вул. Тернопільській, 9 та на вул. Личаківській, 119 на вул. Олени Степанівни, 35авул. Тракт Глинянський, 154, та Любінській, 94.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!