На Знесінні відкриють реабілітаційний центр для постраждалих від людей тварин

2429 0
Раніше ЛМР визнала неприпустимим експлуатацію тварин у цирках і дельфінаріях.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

На Знесінні відкриють вольєри для утримання тварин, які постраждали від діяльності людей. Виділення коштів на вольєри погодили під час засідання виконкому вчора, 8 листопада.

Читайте також: Чому захист прав тварин – це важливо і зовсім не смішно

Кошти природоохоронного фонду перерозподілять таким чином, аби на облаштування місць для утримання тварин виділити 40 тис. грн. Зазначимо, що у парку «Знесіння» працює Домівка врятованих тварин, яка опікується дикими та свійськими тваринами, яких урятували у складних ситуаціях. Іноді власники самі приносять в Домівку колишніх улюбленців. Тварини вільно гуляють територією. 

Додамо, що у жовтні міська рада Львова визнала неприпустимим експлуатацію тварин у цирках і дельфінаріях. Із відповідними листами місто звернулося до президента та прем’єр-міністра, аби внести зміни до законодавства у галузі захисту тварин та забезпечити гуманне ставлення до них на державному рівні. 

Читайте також: Львівська Домівка врятованих тварин шукає працівників. Деталі

Нагадаємо, що Міністерство культури України не буде закупляти тварин державним циркам. Натомість циркових тварин мають передати у реабілітаційні центри та зоопарки.

Вікторія Ейсмунт

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!